Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
040 209 4364

info@trattoriamanca.nl

FB IG
  /  Catering

Italiaanse catering van topkwaliteit? Samen verrassen we je gasten!

Trattoria Manca staat bekend om haar Italiaanse catering. Van Italianen, voor liefhebbers. Met onze catering maken we het grote groepen mogelijk te genieten van kwalitatief eten zonder dat zij zich hoeven te verplaatsen. Wel de lusten, niet de lasten. Onze Italiaanse catering is zowel door particulieren als zakelijke klanten in te plannen.

Wanneer neem jij je gasten mee in een Zuid-Europese ervaring die zij nog niet kennen? Wij helpen je graag je activiteit te completeren. Samen zorgen we voor een unieke beleving.

Let op catering is vanaf 15 personen.

Vanuit Italië, voor liefhebbers!

Alleen het beste en rechtstreeks uit Italië, het is onze lijfspreuk. Jessica Manca, eigenaresse van Trattoria Manca, groeide op volgens authentiek Italiaans recept. Een flinke portie familie, passie en intensiteit. Uiteraard afgeblust met veel liefde. Die passie en liefde voor eten heeft zij meegenomen naar Nederland en overgebracht op medewerkers. En dat proef je als gast.

Met onze Italiaanse catering nemen we onze specialiteiten en die liefde mee naar jouw locatie. We toveren deze met onze traditionele gerechten om tot een uniek iets. Je krijgt het gevoel in het pittoreske Toscane te zitten. Ervaar het zelf.

Op iedere locatie

Het werd al eerder aangegeven, onze Italiaanse catering is op iedere locatie te presenteren. Wij zorgen voor alle attributen, gezelligheid en natuurlijk onze gasten. We verzorgen altijd complete lunches of diners. Niets wordt over het hoofd gezien.

Nodig klanten uit in jullie bedrijfspand of familie op een huisfeest, wij zorgen voor de rest.

Gastronomisch en alles zelf samenstellen

In samenwerking met onze chefs hebben we een ruim keuzemenu opgesteld. Als organisator maak je zelf de keuze wat je wel en liever niet terugziet op de belangrijke dag. Nadat alles is vastgelegd gaan onze chefs voor je aan de slag. We treffen voorbereidingen en nemen de tijd voor de bereiding van het eten.

Alles wordt in het werk gesteld om ons doel te behalen: jullie laten genieten. Je moet het gevoel krijgen in een heerlijk restaurant te zitten, zonder jezelf te hoeven verplaatsen. Dat is hoe we genieten op iedere locatie mogelijk maken. Onze Italiaanse catering maakt je gelegenheid af. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Ervaar het zelf.

× Hoe kan ik je helpen?