Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
040 209 4364

info@trattoriamanca.nl

FB IG
  /    /  Broodjes bestellen

De lekkerste belegde broodjes van Eindhoven bestellen!

Voor het genieten van een heerlijk momentje hoef je de deur helemaal niet uit. Wat je wel nodig hebt, is iemand met verstand van zaken en belegde broodjes die thuis of op de zaak bezorgd worden. Vakmensen die begrijpen welke ingrediënten gecombineerd moeten worden om de lekkerste broodjes te creëren.

Met verse ingrediënten, zachte of harde broodjes van kwaliteit en de perfecte verdeling zorgen we ervoor dat jij kunt genieten. Het water loopt je zo in de mond.

Door onze ruime keuze zijn de broodjes voor zowel particulieren als zakelijke klanten zelfstandig samen te stellen. Jij vraagt, wij regelen het. Broodjes bestellen doe je via de onderstaande button!

Lokale leveranciers en Italiaanse ingrediënten

Broodjes bestellen bij Trattoria Manca betekent kiezen voor een kwalitatieve lunch. Bij Trattoria Manca gaan we enkel voor het beste van het beste. We werken met dagverse Italiaanse ingrediënten welke aangevuld worden met producten van lokale leveranciers. Deze manier van werken sluit naadloos aan op ons doel: ervoor zorgen dat gasten de lekkerste broodjes in Eindhoven eenvoudig kunnen bestellen.

Een eigen lunchpakket samenstellen? Nessun problema, zoals ze in het mooie Italië zeggen. Een lunch bestellen doe je bij de specialist die samenwerkt met andere specialisten.

Voor iedere gelegenheid

Het bestellen van broodjes kan altijd. Op een woensdagochtend om te vieren dat we alweer op de helft van de week zitten, op vrijdag om het weekend in te luiden of op zaterdag tijdens een cursus. Wat de reden ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat jij een heerlijke lunch kunt bestellen. Alles wordt naar wens samengesteld.

Daarnaast maken we het mogelijk grote groepen te voorzien van een heerlijke lunch. Na overleg stellen we een compleet menu van de heerlijkste Italiaanse broodjes samen zodat men kan genieten. Een goede lunch zorgt niet alleen voor een prettige sfeer, het draagt bij aan de algehele ervaring van deelnemers.

Een seminar, vergadering met vele belanghebbenden, cursus, iedere groep kan het bestellen van broodjes voor de lunch waarderen.

Italiaanse specialiteiten

Trattoria Manca biedt haar gasten al jaren een onvergetelijke Italiaanse ervaring. De Manca belevenis, zoals we het zelf noemen, beleef je door onze broodjes te bestellen. Je proeft vakmanschap, de ingrediënten die met zorg zijn samengesteld en de gastvrijheid. Zelfs op locatie.

Van echte Parmezaanse kaas tot die heerlijke op een traditionele manier gedroogde ham uit de provincie Parma. Onze combinaties maken het verschil.

Ervaar de Manca belevenis zelf, bestel je broodjes via de onderstaande button.

× Hoe kan ik je helpen?