Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
040 209 4364

info@trattoriamanca.nl

FB IG
  /    /  Buffet

Italiaans buffet aan huis? Geniet samen met vrienden of familie!

Wat niet veel mensen weten is dat onze roots écht in Italië liggen. Toen we klein waren werd er met pizzadeeg gespeeld in plaats van een voetbal. Daardoor haal je de Italiaan letterlijk en figuurlijk in huis. We zorgen met ons buffet voor een onvergetelijke ervaring die gasten bij zal blijven. Of je nu een huisfeest of bedrijfsfeest organiseert, met een Italiaans buffet maak je het af.

Met onze buffetten gaan we all-in. Salades, broden, heerlijk eten en afwassen is niet nodig. Wat wil je nog meer? Niets. Tijd om te genieten!

LET OP CATERING IS VANAF 15 PERSONEN.

Het complete plaatje.

Je kiest niet voor niets voor een Italiaans buffet aan huis. Genieten hoort voorop staan. Geen afwas, geen uren bezig in de keuken met het voorbereiden van het eten, even niets aan je hoofd. Lekker kletsen of dansen en nergens anders aan hoeven denken. Dat wil je. Dat beseffen we onszelf bij Trattoria Manca.

Gelukkig hoef je zelf niets te regelen. Onze professionals nemen wat betreft het eten alles voor je uit handen. Daarnaast houden we vanzelfsprekend rekening met speciale wensen. Alles is bespreekbaar.

De beste lokale en Italiaanse producten

De ene gast is wat kritischer dan de ander en heeft andere standaarden. Kies jij voor een Italiaans buffet aan huis van Trattoria Manca? Dan wordt iedereen aangenaam verrast. Onze professionals in de keuken weten wat men van hen verwacht. Zij werken met het allerbeste vlees, de lekkerste vis en knapperigste groenten.

We kiezen altijd voor een mix van ingrediënten uit Italië en lokale specialiteiten. Met korte communicatielijnen houden we toezicht op de kwaliteit van onze ingrediënten. Dat proef je. Ervaar het zelf.

Voor iedere gelegenheid

Eigenlijk kan een Italiaans buffet aan huis of op kantoor altijd. Met een aantal andere stellen aan huis of een compleet feest met tientallen mensen, wij regelen het. Door de variatie in gerechten, ingrediënten en bereiding past een Italiaans buffet echt altijd.

Je hoort van eten te genieten zoals Italianen dat doen. Rustig aan, vrienden om je heen, kwalitatief eten. Heerlijk, toch? Gewoon het leven even vieren. Samen met ons stel je jouw pakket samen, wij doen de rest.

× Hoe kan ik je helpen?