Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
040 209 4364

info@trattoriamanca.nl

FB IG
  /  Groepen

Met een grote groep genieten? Maken we mogelijk!

Soms wil je gewoon met een grote groep genieten. Als ondernemer je werknemers bedanken en meenemen, met je vriendengroep genieten van een culinair avondje of de verjaardag van opa of oma vieren met de familie. Wat de reden ook mag zijn, bij ons zit je goed. Letterlijk, onze stoelen zitten zo heerlijk.In ons restaurant passen we de opstelling aan zodat jullie samen kunnen genieten van onze (Italiaanse) specialiteiten.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de direct reserveren button.

Let op afhuur van het restaurant voor groepen voor lunch en diner is van 15 t/m 60 personen.

Verschillende gelegenheden

Met een groep genieten van heerlijk eten kan eigenlijk altijd. We bieden onze gasten meer dan alleen het lunchen of dineren in ons restaurant. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Hoe mooi is dat?Met een Italiaans buffet aan huis, catering of het bestellen van Italiaanse broodjes vervullen we verschillende wensen. En we gaan natuurlijk met je in gesprek. Zo zorgen we ervoor dat alles aan de verwachtingen voldoet. Speciale wensen kunnen tijdens dat gesprek worden doorgegeven. Onze koks luisteren naar je en passen waar nodig de gerechten aan.

Waar ga jij voor?

Altijd genieten van kwalitatief eten

Voor welke manier van dineren of lunchen je ook kiest, het eten zal altijd goed zijn. Onze gerechten worden bereid met verse Italiaanse en lokale producten. We onderhouden intensief contact met kwekers en groothandelaren om ervoor te zorgen dat de ingrediënten voldoen aan onze kwaliteitseisen. Naast een leuke avond of middag bieden we onze gasten graag zekerheid.

Met een Italiaanse keuken combineren we het mooiste van het land met het lekkerste uit de zee. Verrassende smaken die elkaar perfect ondersteunen. Dat proef en ervaar je.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de button.

Persoonlijkheid at it’s finest

Bij Trattoria Manca staan we voor een persoonlijke benadering. Onze liefde en passie voor eten delen we op onze eigen manier met gasten. Je bevindt je in een gastvrije setting waar personeel begrijpt wat er van hen wordt verwacht. Zij vullen behoeften van gasten perfect aan en zorgen ervoor dat jullie niets tekortkomen.

Groepen die in ons restaurant komen dineren of lunchen wacht een aangename verrassing. Een perfecte afstemming tussen licht en opstelling van tafels maakt genieten voor iedereen mogelijk. Zonder last te hebben van een ander.

Bij alle gelegenheden staat ons personeel voor je klaar. Advies inwinnen over het menu, jezelf laten verrassen en een glimlach. Hier wordt het werkelijkheid.

Kom het zelf ervaren.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de direct reserveren button.

× Hoe kan ik je helpen?