Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
040 209 4364

info@trattoriamanca.nl

FB IG
  /    /  Restaurant afhuren

Ons restaurant afhuren? Kan geregeld worden!

Speciale gelegenheden verdienen bijzondere locaties. Dat staat buiten kijf. Ons restaurant kan omgetoverd worden tot inspirerende vergaderlocatie of trouwlocatie. Waan jezelf in een Italiaanse omgeving waar niets ontbreekt. Wij zorgen ervoor dat jij het gevoel krijgt in het pittoreske Toscane te zitten. Italiaanse gastvrijheid, heerlijke gerechten van topkwaliteit en een sfeer die onevenaarbaar is.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de button.

Let op afhuur van het restaurant voor groepen voor lunch en diner is van 15 t/m 60 personen.

Vergaderlocatie Eindhoven

Een vergaderlocatie hoort inspirerend te zijn. Bijdragen aan de productiviteit, ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt, met onze vergaderlocatie wordt dat werkelijkheid. Van de aankleding tot de temperatuur en van de beschikbare middelen tot het kwalitatieve eten dat uitgeserveerd wordt, alles klopt. We laten niets aan het toeval over.

Met een unieke vergaderlocatie zorg je ervoor dat de vergadering of bijeenkomst bezoekers bij zal blijven. Zij zullen het waarderen dat jij de moeite hebt genomen dit te organiseren. Voor werkelijk iedere soort vergadering of bijeenkomst biedt ons restaurant uitkomst.

De schoonheid van een restaurant niet hoeven delen

Sommige aangelegenheden hebben behoefte aan privacy. Een familiefeest waar men van elkaar wil genieten, besloten bedrijfsfeesten of gelegenheden waar bedrijfsgevoelige informatie wordt gedeeld. Bij Trattoria Manca begrijpen we dat en denken we daarin mee. Zie ons als een partner die bijdraagt aan het gevoel dat gasten of klanten van je krijgen.

Dit doen we niet alleen door ons restaurant beschikbaar te stellen. Ons personeel wordt eveneens ingezet tijdens gelegenheden. Jullie kunnen vertrouwen op ervaren personeel, dat draagt natuurlijk weer bij aan die beleving waar we het eerder over hadden. Een unieke, maar vooral complete vergaderlocatie in Eindhoven, daar kunnen we in voorzien.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de button.

Inclusief de kunsten van onze koks? Kan geregeld worden!

De een organiseert graag een borrel, de ander wil gebruikmaken van de kwaliteiten van ons keukenpersoneel. Bij ons is alles mogelijk. Het afhuren van het restaurant kan gecombineerd worden met alles wat we normaal te bieden hebben. Onze helden in de keuken weten wat er van hen verwacht wordt. Ons motto is niet voor niets ‘alleen het beste, rechtstreeks uit Italië’.

Geniet in een unieke vergaderlocatie van de heerlijkste Italiaanse gerechten. Met zorg en liefde combineren we de lekkerste verse ingrediënten om je smaakpapillen op iets te trakteren dat zij nog niet kennen.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Direct iets inplannen en binnenkort met familie, vrienden, collega’s of klanten ontdekken wat genieten écht inhoudt?

× Hoe kan ik je helpen?