Hoogstraat 76, 5615 PR Eindhoven
040 209 4364

info@trattoriamanca.nl

FB IG
  /    /  Zakelijk

Een zakelijke lunch of diner met topkwaliteit eten? Wordt geregeld!

Klanten uit het buitenland, een collega die 25 jaar werkzaam is voor de organisatie of de werknemers bedanken voor een uitzonderlijke prestatie. Of je nu even snel een hapje wil doen, uitgebreid wil lunchen of dineren of even tot rust wil komen na het afronden van een groot project, wij zijn er voor je.

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de direct reserveren button.

Let op afhuur van het restaurant voor groepen voor lunch en diner is van 15 t/m 60 personen.

Snelle zakelijke lunch

Soms besluit je een uur van tevoren dat het tijd is voor een zakelijke lunch. Dan moet er snel geschakeld worden. Bij Trattoria Manca zijn we ons bewust van deze speciale behoefte. Ons restaurant is ruim ingericht en biedt uitkomst. Met een flink aantal plaatsen bieden we zelfs de mogelijkheid om zonder afspraak zakelijk te komen lunchen. Vanzelfsprekend gaat de voorkeur uit naar het plaatsen van een reservering. Niet voor ons, wel voor jullie. Teleurstellingen voorkomen we liever.

Kwalitatieve zakelijke Italiaanse lunch in hartje Eindhoven

Een lunch met kwalitatief hoogstaand eten. Daar ben je naar op zoek. Als dat dan ook nog eens gecombineerd kan worden met de lekkerste, verse Italiaanse ingrediënten, dan heb je een topcombinatie. Daar kunnen we bij Trattoria Manca voor zorgen. Met onze kaart refereren we naar onze roots, het prachtige Italië.

Alle ingrediënten, zowel voor zakelijke lunches als diners, komen uit Italië of van lokale leveranciers. We zetten ons dagelijks in om ons aanbod te verbeteren en dat proef je. Zelf ervaren? Je weet hoe de onderstaande button werkt!

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de button.

Een zakelijk diner met inhoud. Daar dragen we aan bij!

Of het nu om een onderhandeling of eerste kennismaking gaat, een zakelijk diner moet gewoon goed zijn. Punt uit. Kwalitatieve gerechten, personeel dat begrijpt waar het om draait in de horeca en een passende aankleding. Bij Trattoria Manca combineren we die drie onderdelen om van ieder zakelijk diner een succes te maken.

Geniet in ons moderne restaurant van de kwaliteiten van onze koks of neem plaats op ons verwarmde terras. De sfeer zal even goed zijn als het eten zelf. Tijdens het indelen van ons restaurant is zelfs rekening gehouden met toekomstig zakelijke gasten. Men kan in alle rust en in een prettige sfeer belangrijke zaken bespreken. Dat wil je.

Italiaanse keuken, moderne uitstraling en een persoonlijk karakter.

Zo vatten we Trattoria Manca het liefst samen. Kwaliteit wordt bij ons perfect gecombineerd met bijzondere gerechten en een warme uitstraling. Ons personeel zorgt er tezamen voor dat jullie een onvergetelijke avond of middag hebben.

Wanneer zien we jullie?

Wilt u meer weten over onze zakelijk arrangementen? Bel dan met 31624900456

Wilt u direct reserveren? Klik dan op de direct reserveren button.

× Hoe kan ik je helpen?